AMNESTY INTERNATIONAL І "ДИНАМІЧНЕ ДНО"

Amnesty International "вибачилась" за свої заяви щодо "злочинної діяльності ЗСУ". Думаю, Україні та українцям глибоко плювати на їхні тупі спроби самовиправдань. Але слід визнати, що світ змінюється. Інколи дуже швидко і не в дуже хороший бік. Проте деякі зміни лиш підсвітили фундаментальні проблеми, про які ми знали завжди. Це мало рано чи пізно статись.

У світлі останніх подій Amnesty, ООН, ОБСЄ і Червоних хрест засвідчили свою повну некомпетентність і непотрібність. Їхня основа дуже світла, правильно ціннісна, але практична діяльність сягнула свого "динамічного дна". Динаміка полягає у тому, що дно має безліч шарів і прошарків. І з кожним новим місяцем агресії рф весь цивілізований світ за допомогою подібних інститутів і окремих політиків вгрузає в смердючу багнюку, з якої важко буде вилізти в майбутньому.

Якщо агресії та акти державного тероризму вирішують заявами про "глибоку стурбованість" — тоді гріш ціна такій діяльності. Ну або коли фіксують "порушення ЗСУ", а тим часом закривають очі на тисячі злочинів рашистів у Оленівці, Маріуполі й Бучі. Або коли організація згортає свої миротворчі місії саме у той момент, коли найбільша країна світу нападає на одну з найбільших країн Європи. Все це приклади саботажу і співучасті в агресії через бездіяльність.

Ми живемо у світі, де міжнародні інституції й встановлені ними правила не просто не функціонують, а стають основою для покривання звірств окремо взятої країни. Де тотально корумповані росією чиновники, преса і різного сорту організації лобіюють інтереси убивць і гвалтівників, закриваючи очі на захист реальних жертв цієї війни.
Ми живемо у світі, де демократизований простір Європи наплодив тисячі тепличних бюрократів, які від однієї думки про ядерну війну і газовий шантаж просто обсираються, вкупі зі спробами догодити кремлівському карлику. Більше того — вони готові брехати своїм громадянам, своїм союзникам і навіть собі, аби хоч якось виправдовувати саботаж постачання озброєння Україні.
І чим зараз є ООН? Генератором ідіотських заяв і інтернет-мемів? Це просто смішно.

Цивілізований світ аж надто довго намагався грати у піддавки з диктаторами, авансом надаючи неймовірні привілеї КНР, росії й іншим людожерським режимам. Ця вся дружна братія наївно вважала, що така гра їх якимсь чином цивілізує.
Однак це не просто не мало бодай хоч якихось путніх результатів, але і затягнуло такі організації як Amnesty International у відверто шкідливе лівацтво, яке під благим наміром "розкриття правди" і стандартів чинить лише шкоду, стаючи частиною пропаганди рф і співучасниками геноциду.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПАРАЛІЧ НАЦІЇ: ДИЛЕМА ПОЛЯРНОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ

КАНДИДАТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ - ВИРОК СИСТЕМІ ВЛАДИ

«ГАСТРОЛЮЮЧА» НАДІЯ

5 ПРИЧИН, ЧОМУ ВАКАРЧУК НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ

МЮНХЕНСЬКИЙ ПРОВАЛ